Vi är din obereonde arena inför och under Almedalsveckan.  

Så hjälper Magasinet Arena dig att nå ut bättre:

  • Erbjuda dig maximal synlighet och möjligheter att synas i oberoende sammanhang. Du kan kombinera annonsering i Magasinet Arena och på dagensarena.se. Du får synas högst upp på dagensarena.se och i Magasinet Arena inför politikerveckan för endast 60 000 kr (ink moms). Vi erbjuder också plats i vår högerspalt för 40 000 kr (ink moms).
  • Vår systertidning, webbtidningen dagensarena.se är en ständigt närvarande och uppdaterad nyhetskälla. Relevant för alla som deltar och följer Almedalsveckan. Dagensarena.se breddar den redaktionella bevakning av seminarie- och aktivitetsutbudet som sker i Visby under Almedalsveckan. I paketen ingår annonsering på nätet inför och under Almedalsveckan. Perfekt för dig som vill anpassa ditt budskap i oberoende kanaler.

Du är välkommen att höra av dig till: maria.georgieva@arenagruppen.se

Nå Sveriges opinionsbildare

Genom att annonsera i Magasinet Arena når du opinionsbildare, initierade läsare som inte bara tar del av debatten utan även driver den. Arena är ett givet val för opinionsbildande annonsering på en oberoende och vass plattform. Arena är ett snyggt och modernt samhällsmagasin där läsaren alltid hittar tidens stora frågor och de tyngsta tänkarna. Varje nummer av Magasinet Arena läses av 6 000 välutbildade läsare, varav många är fackliga företrädare, profilerade journalister, forskare och debattörer.

Annonsera inför – och under – Almedalen!

Arenas sommarnummer finns till försäljning hela sommaren. Arenas Almedalsutgåva passar dig som vill berätta om ditt seminarieprogram, kommande aktiviteter under Almedalsveckan eller opinionsbildande annonsering mot såväl besökare som de som läser Arena under semestern.

Utgivningsdag: 18 juni

Materialdag: 29 maj

Annonsbokning senast: 19 maj

Välj bland våra paket

Dagensarena.se är ständigt relevant nyhetskälla för alla som deltar och följer politikerveckan. Vi breddar vår bevakning av seminarie- och aktivitetsutbudet som sker i Visby under Almedalsveckan. I våra paket ingår annonsering på nätet inför och under Almedalsveckan: 

Paket 1 (maj-juni)

Två Helsidor i Magasinet Arena
Dagensarena.se
Tre veckors annonsering, toppbanner på förstasidan och på alla artikelsidor.

Paketpris: 40 000 kronor (ink moms).

Fast pris för högerspalten: 10 000 kronor per vecka, 250 x 250 px.

Paket 2 (maj-september)

Fyra helsidor i Magasinet Arena 
Dagensarena.se
Tre veckors annonsering, toppbanner på förstasidan och på alla artikelsidor.

Paketpris: 60 000 kronor (ink moms).

Fast pris för högerspalten: 10 000 kronor per vecka, 250 x 250 px.

Arenas utgivningplan 2013

#1, 19 februari (annonsdeadline 30 januari) (dags att söka högskoleutbildning)
#2, 23 april (annonsdeadline 3 april)
#3, 18 juni (annonsdeadline 29 maj) (inför Almedalen)
#4, 17 september (annonsdeadline 28 augusti) (inför Bokmässan)
#5, 29 oktober (annonsdeadline 9 oktober)
#6, 10 december (annonsdeadline 20 november) (inför jul och nyår)

 

Arena Medier – En del av Arenagruppen

Magasinet Arena är en del av Arenagruppens mediebolag Politikens Arena Medier AB. Mediebolaget producerar den politiskt obundna webbtidningen Dagens Arena, samt redaktionellt självständiga magasin på uppdrag: Akademikern och Chefstidningen på uppdrag av Akademikerförbundet SSR, samt tidningen OmVärlden på uppdrag av Sida.